Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar

Västmanlands län

Information

Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar finns. I Surahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-13220.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar har idag 601016-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar

Uthyrning och montering av byggnadsställningar samt tak och fasadarbeten.

I Nilssons Tak och Fasad o Byggställningar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Roland Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .