B-O Johanson Produktutveckling och Service

Västmanlands län

Information

601219-XXXX är organisationsnummer för företaget B-O Johanson Produktutveckling och Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B-O Johanson Produktutveckling och Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som B-O Johanson Produktutveckling och Service finns i.

B-O Johanson Produktutveckling och Service har varit registrerat sedan 1994-09-26 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för B-O Johanson Produktutveckling och Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

B-O Johanson Produktutveckling och Service är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för B-O Johanson Produktutveckling och Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med B-O Johanson Produktutveckling och Service så kan ni göra det på telefon genom 0220-31016 eller genom brev på följande adress:

Framtagning av kundanpassade systemlösningar. Konstruktion och tillverkning av mekaniska enheter och detaljer. Elkonstruktion och tillämpning av elektronik, pneumatik och hydraulik. I de fall systemlösningen regleras av en programmerbar utrustning tex en PC eller PLC, innefattas även programering och programutveckling. Service och förbättring av befintliga systemlösningar.

Det finns olika personer som har en koppling med B-O Johanson Produktutveckling och Service och det är Johansson, BENGT-OWE Lennart som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,