SJ:s Industri- och Textiltjänst

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Surahammar och SJ:s Industri- och Textiltjänst är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och SJ:s Industri- och Textiltjänst är ett av dem. Statusen för SJ:s Industri- och Textiltjänst är att Bolaget är aktivt.

SJ:s Industri- och Textiltjänst är ett Enskild firma och skapades 1999-10-12. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som SJ:s Industri- och Textiltjänst ska trivas.

SJ:s Industri- och Textiltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Industristädning, storstädning, fönstertvätt samt därmed förenlig verksamhet. Textilverksamhet bestående av tillverkning och försäljning av textilartiklar. Försäljning av hygienartiklar. Detaljhandel med livsmedel. Caféverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SJ:s Industri- och Textiltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är SJ:s Industri- och Textiltjänst och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med SJ:s Industri- och Textiltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-35424.

.

De som är på något sätt har med SJ:s Industri- och Textiltjänst är Pyhälahti, Seija Tuulikki som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SJ:s Industri- och Textiltjänst har 611002-XXXX som sitt organisationsnummer.