T. Karlsson Åkeriservice

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Surahammar och T. Karlsson Åkeriservice är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och T. Karlsson Åkeriservice är ett av dem. Statusen för T. Karlsson Åkeriservice är att Bolaget är aktivt.

T. Karlsson Åkeriservice är ett Enskild firma och skapades 2000-10-11. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som T. Karlsson Åkeriservice ska trivas.

T. Karlsson Åkeriservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Surahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparationer, underhåll, transportsamordning samt därmed förenlig verksamhet. Service av tunga lastbilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Karlsson Åkeriservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är T. Karlsson Åkeriservice och det finns flera bolag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med T. Karlsson Åkeriservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-34453.

.

De som är på något sätt har med T. Karlsson Åkeriservice är Karlsson, Kjell Tomas som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

T. Karlsson Åkeriservice har 620425-XXXX som sitt organisationsnummer.