Consulting Dilot

Västmanlands län

Information

I Surahammar finns det ett Enskild firma som heter Consulting Dilot. Det finns flera företag som liknar Consulting Dilot i Västmanlands län. Surahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Consulting Dilot är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-03 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2007-01-25 så har Consulting Dilot varit registrerat och sedan 2005-02-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Consulting Dilot och det finns fler företag som är det i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Consulting Dilot så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Consulting Dilot så kan ni göra det på 070-4019137.

Konsultverksamhet och främst då följande: - säkerhetsanalyser för kärnkraftsbolagen - beräkningar - granskningar - samfunktionsanalyser - konstruktionsanalyser - etc

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dilot, Torsten Magnus som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Consulting Dilot har 620604-XXXX som sitt organisationsnummer.