Ateljé Norrgården

Västmanlands län

Information

660911-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ateljé Norrgården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljé Norrgården är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Ateljé Norrgården finns i.

Ateljé Norrgården har varit registrerat sedan 2000-02-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljé Norrgården så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ateljé Norrgården är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Ateljé Norrgården är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ateljé Norrgården så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Egen tillverkning samt försäljning av produkter i fårskinn, skinn, stengods, utbildning genom kursverksamhet inom ovan nämnda områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljé Norrgården och det är Strömberg Lundqvist, Karin Ingrid M som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,