Hårmakar'n

Västmanlands län

Information

680319-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hårmakar'n. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårmakar'n är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Hårmakar'n finns i.

Hårmakar'n har varit registrerat sedan 1996-02-05 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårmakar'n så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Hårmakar'n är och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Hårmakar'n är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hårmakar'n så kan ni göra det på telefon genom 0220-35560 eller genom brev på följande adress:

Hårvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårmakar'n och det är Rundberg, Jan Gunnar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,