Loiske Entertainment

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Surahammar och Loiske Entertainment är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Loiske Entertainment är ett av dem. Statusen för Loiske Entertainment är att Bolaget är aktivt.

Loiske Entertainment är ett Enskild firma och skapades 1996-08-06. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Loiske Entertainment ska trivas.

Loiske Entertainment är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Orkesterverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Loiske Entertainment är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Loiske Entertainment och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Loiske Entertainment så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0582-15461.

.

De som är på något sätt har med Loiske Entertainment är Loiske, Erik-Mikael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Loiske Entertainment har 680327-XXXX som sitt organisationsnummer.