Hundoptimisten Mälardalen

Västmanlands län

Information

Hundoptimisten Mälardalen hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Hundoptimisten Mälardalen finns. I Surahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hundoptimisten Mälardalen tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hundoptimisten Mälardalen har haft sedan 2002-04-02. Hundoptimisten Mälardalen har funnits sedan och 2002-04-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hundoptimisten Mälardalen så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-31468.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hundoptimisten Mälardalen har idag 680603-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hundoptimisten Mälardalen

Kurs och rådgivning för hundägare. Inackordering av djur djurägare. Homeopati. Alternativmedicin. Hälsokost. Vård och rehabilitering av djur. Tävling och uppfödarverksamhet av djur. Import och export av djur och husdjursartiklar. Utbildning av hundinstruktörer. Kurser och föreläsningar i personlig utveckling.

I Hundoptimisten Mälardalen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Gisela Britt L Camilla som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .