Mycketmera.nu Sporrong

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Surahammar och Mycketmera.nu Sporrong är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mycketmera.nu Sporrong är ett av dem. Statusen för Mycketmera.nu Sporrong är att Bolaget är aktivt.

Mycketmera.nu Sporrong är ett Enskild firma och skapades 1991-04-29. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mycketmera.nu Sporrong ska trivas.

Mycketmera.nu Sporrong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning samt renovering av möbler. Administrativa tjänster kring utformning, planering och uppföljning av företagsknutna kurser samt utformning och genomförande av kurser inom heminredning och konsthantverk. Försäljning av scrapbookingmaterial, servetter samt kit med bild och textbeskrivningar inom dessa områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mycketmera.nu Sporrong är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Mycketmera.nu Sporrong och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Mycketmera.nu Sporrong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-38002.

.

De som är på något sätt har med Mycketmera.nu Sporrong är Sporrong, Marie Louise som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mycketmera.nu Sporrong har 690211-XXXX som sitt organisationsnummer.