JSM Jörgens Service o Montage

Västmanlands län

Information

691015-XXXX är organisationsnummer för företaget JSM Jörgens Service o Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JSM Jörgens Service o Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som JSM Jörgens Service o Montage finns i.

JSM Jörgens Service o Montage har varit registrerat sedan 2004-10-06 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för JSM Jörgens Service o Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

JSM Jörgens Service o Montage är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för JSM Jörgens Service o Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med JSM Jörgens Service o Montage så kan ni göra det på telefon genom 070-6670909 eller genom brev på följande adress:

Industri såsom svets, montering, reparation arbeten. Service och underhåll på maskiner. Diverse nytillverkning av reservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med JSM Jörgens Service o Montage och det är Karlsson, Karl Jörgen som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,