Bostadsrättsföreningen Hallonet

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Hallonet är en verksamhet som finns i Surahammar. I Bostadsrättsföreningen Hallonet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Eivor Marianne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hielte, Urban Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Randehall, Mathias Karl som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Nylén, Hans Olov Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lindgren, Maria Therese som är född 1985 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hallonet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Hallonet på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas botadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Hallonet av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Hallonet är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Hallonet innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Hallonet är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Hallonet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Hallonet har 716412-5903 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.