Bergslagens bygg och keramik teknik

Västmanlands län

Information

720124-XXXX är organisationsnummer för företaget Bergslagens bygg och keramik teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergslagens bygg och keramik teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Bergslagens bygg och keramik teknik finns i.

Bergslagens bygg och keramik teknik har varit registrerat sedan 2006-12-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergslagens bygg och keramik teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

Bergslagens bygg och keramik teknik är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Bergslagens bygg och keramik teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bergslagens bygg och keramik teknik så kan ni göra det på telefon genom 070-2399973 eller genom brev på följande adress:

Helhetslösningar för bad och bygg.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergslagens bygg och keramik teknik och det är Malmström, Jan Christer som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,