Holst El & Klimatteknik

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Surahammar och Holst El & Klimatteknik är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Holst El & Klimatteknik är ett av dem. Statusen för Holst El & Klimatteknik är att Bolaget är aktivt.

Holst El & Klimatteknik är ett Enskild firma och skapades 2005-01-04. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Holst El & Klimatteknik ska trivas.

Holst El & Klimatteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och service. VVS installationer och service. Ventilations och avfuktnigsinstallationer och service. Mindre byggnationer och reparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holst El & Klimatteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Holst El & Klimatteknik och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Holst El & Klimatteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-36087.

.

De som är på något sätt har med Holst El & Klimatteknik är Holst, Lars Martin som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Holst El & Klimatteknik har 720403-XXXX som sitt organisationsnummer.