TR Borrtjänst

Västmanlands län

Information

750927-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TR Borrtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TR Borrtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som TR Borrtjänst finns i.

TR Borrtjänst har varit registrerat sedan 1998-05-06 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TR Borrtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

TR Borrtjänst är och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är .

Firmatecknare för TR Borrtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med TR Borrtjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-8229269 eller genom brev på följande adress:

Borrning, sågning, bilning och rivning av betong, tegel och liknande material.

Det finns olika personer som har en koppling med TR Borrtjänst och det är Ringström, Sven Åke Thomy som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,