Conny Grundström Måleri

Västmanlands län

Information

761110-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Conny Grundström Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conny Grundström Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Conny Grundström Måleri finns i.

Conny Grundström Måleri har varit registrerat sedan 2007-06-12 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conny Grundström Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Conny Grundström Måleri är och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Conny Grundström Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Conny Grundström Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-2910094 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsmålning.

Det finns olika personer som har en koppling med Conny Grundström Måleri och det är Grundström, David Conny som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,