Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Surahammar. I Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Agneta Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Stina Ulrika som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Weiler Engström, Ingrid Marina E som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening på telefon 0220-30858.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att försälja produkter gjorda av återvunnet material eller som producerats på ett så miljövänligt sätt som möjligt. föreningen vill ge miljömedvetna kunder möjlighet att välja produkter som tillverkats med minsta möjliga påverkan på miljön.

Idag är Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Marina Weiler Engström.

Revira återvinningsgarn och hantverk Ekonomisk förening har 769602-4350 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.