Korps hantverksbod

Västmanlands län

Information

771214-XXXX är organisationsnummer för bolaget Korps hantverksbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Korps hantverksbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Korps hantverksbod finns i.

Korps hantverksbod har varit registrerat sedan 2001-09-01 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Korps hantverksbod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-08-27.

Korps hantverksbod är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Korps hantverksbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Korps hantverksbod så kan ni göra det på telefon genom 0121-14254 eller genom brev på följande adress:

Sömnad av historiska dräkter samt annat hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Korps hantverksbod och det är Wallman, Korp som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,