Bostadsrättsföreningen Måsen 1

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Måsen 1 är ett företag som finns i Surahammar. I Bostadsrättsföreningen Måsen 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Nils Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Krister Holger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Susanne Veronika som är född 1961 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Måsen 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Måsen 1 på telefon .

Att förvärva eller uppföra, besitta och förvalta bostadshus i Surahammar för att däri åt sina medlemmar eller vissa av dem upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Måsen 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Måsen 1 är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Måsen 1 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Måsen 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Måsen 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Måsen 1 har 778000-0522 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.