Bostadsrättsföreningen Brage nr 7

Västmanlands län

Information

I Surahammar finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Brage nr 7. Det finns flera företag som liknar Bostadsrättsföreningen Brage nr 7 i Västmanlands län. Surahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1946-12-12 så har Bostadsrättsföreningen Brage nr 7 varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Brage nr 7 och det finns fler företag som är det i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Brage nr 7 så kan man gör det genom att posta ett brev till Kapellg. 6 B, 735 31, Surahammar. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Brage nr 7 så kan ni göra det på .

Att uppföra, besitta och förvalta bostadshus, beläget i Surahammar 9:356 för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Berg, Björn Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Palovaara, Barbro Margareta som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfver, Nicklas Teodor som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Baggås, Lars Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulla Christina som är född 1942 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Björn Lennart -Palovaara, Barbro Margareta .

Bostadsrättsföreningen Brage nr 7 har 778000-0563 som sitt organisationsnummer.