Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Surahammar och Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1946-12-12. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 ska trivas.

I Surahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att uppföra, besitta och förvalta bostadshus, beläget å surahammar 9 359 för att däri åt medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 och det finns flera bolag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2627201.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Göte Ragnar -Kring, Per Arne Magnus.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 är Jonsson, Göte Ragnar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Kring, Per Arne Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Östergren, Tordis Birgitta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Brewitz, Karl Thomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Dahlström, Bengt Erik som är född 1927 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Sleipner nr 2 har 778000-0605 som sitt organisationsnummer.