Bostadsrättsföreningen Ran nr 3

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 finns. I Surahammar så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Västmanlands län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 tillhör verksamheterstypen Bostadsrättsförening och verksamheten har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-382500.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 har idag 778000-0670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Ran nr 3

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

I Bostadsrättsföreningen Ran nr 3 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Birgitta Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Berit Birgitta som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sonja Alice som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundberg, Leif Ragnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eva Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, .