Bostadsrättsföreningen Örnen 7

Västmanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Örnen 7 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Surahammar så är Bostadsrättsföreningen Örnen 7 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1945-12-11 så skapades Bostadsrättsföreningen Örnen 7 och företaget är har ej F-skattsedel.

778000-0779 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Örnen 7 och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Örnen 7 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Leitner, Helmut -Tapper, Per-Arne Evert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Örnen 7 är Leitner, Helmut som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sehidic, Adnan som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Tapper, Per-Arne Evert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Jan Magnus som är född 1965 och har titeln Suppleant, .