Bostadsrättsföreningen Tjädern 1

Västmanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Tjädern 1 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Surahammar så är Bostadsrättsföreningen Tjädern 1 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1934-03-23 så skapades Bostadsrättsföreningen Tjädern 1 och bolaget är har ej F-skattsedel.

778000-0845 är organisationsnummret för bolaget som finns i Surahammar.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Tjädern 1 och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Tjädern 1 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Persson, Christina Mariana Marita E -Westberg, Gabriella Elsie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Tjädern 1 är Elmén, Kjell Markus som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Christina Mariana Marita E som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Gabriella Elsie som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Nils Emil Emanuel som är född 1985 och har titeln Suppleant, .