Sandin Solutions

Västmanlands län

Information

Sandin Solutions är ett av många bolag som finns i Surahammar. Det är nämligen den kommunen som Sandin Solutions finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sandin Solutions är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-30.

Sandin Solutions som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-10-16. Men sedan 2003-10-30 så har Sandin Solutions varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandin Solutions så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6147600.

Surahammar arbetar för att bolag som Sandin Solutions ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sandin Solutions. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Konsultverksamhet och utbildning inom data och it med inriktning på installation och drift av klient server-lösningar, kontorsutrustning samt internet- och wan-anslutning. Konsultverksamhet, service och reparation av hem-el, vitvaror. Handel med A V-utrustning och tillbehör för fordon.

Firmatecknare för Sandin Solutions är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandin Solutions och det är följande personer, Sandin, Roger Andreas som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sandin Solutions är 781024-XXXX.