Raze Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Raze Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Raze Handelsbolag finns. I Surahammar så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Raze Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Raze Handelsbolag har haft sedan 2000-01-01. Raze Handelsbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Raze Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrsylta 4, 731 91, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-33603.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Raze Handelsbolag har idag 916461-0652 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Raze Handelsbolag

Transport och terminalarbete åt åkeriföretag. Uppfödning och träning av hästar. Fastighetsskötsel och arbete i fastigheter (montering av datorer, målning). Förvaltning av värdepapper. Försäljning av golfartiklar.en åt åkeriföretag såsom transportarbete och administrativa tjänster.

I Raze Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ramkvist, Eva Helena som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Ramkvist, Lina Anna Kristina som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .