Hobbyhuset Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916578-6543 är organisationsnummer för företaget Hobbyhuset Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hobbyhuset Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Surahammar som är den kommunen som Hobbyhuset Handelsbolag finns i.

Hobbyhuset Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-11-07 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hobbyhuset Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Hobbyhuset Handelsbolag är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Hobbyhuset Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hobbyhuset Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-26069 eller genom brev på följande adress:
Riset 20 B, 734 92, Hallstahammar

Handel med hobby- och terapimaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Hobbyhuset Handelsbolag och det är Stenius, Karin VIVIANN som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Stenius, LARS Åke som är född 1942 och har titeln Bolagsman,