Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916578-9398 är organisationsnummer för bolaget Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Surahammar som är den kommunen som Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag finns i.

Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-08-06 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-30868 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 40 A, 735 31, Surahammar

Uthyrning av videofilmer. Försäljning av godis, tidningar och tobaksvaror mm. Gatukök.

Det finns olika personer som har en koppling med Släggans Video och Servicebutik Handelsbolag och det är Cicek, Nuri som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Ergül, Mirza som är född 1957 och har titeln Bolagsman,