Praktik Lars Westerström Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916579-0958 är organisationsnummer för företaget Praktik Lars Westerström Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Praktik Lars Westerström Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Surahammar som är den kommunen som Praktik Lars Westerström Handelsbolag finns i.

Praktik Lars Westerström Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-11-24 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Praktik Lars Westerström Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Praktik Lars Westerström Handelsbolag är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Praktik Lars Westerström Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Praktik Lars Westerström Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4245061 eller genom brev på följande adress:
Gruvv. 23, 724 82, Västerås

Läkarpraktik samt undervisning och handel med läromedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Praktik Lars Westerström Handelsbolag och det är Westerström, EVA Birgitta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Westerström, Lars Sven Thure som är född 1943 och har titeln Bolagsman,