Sura Skogsentreprenad Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Sura Skogsentreprenad Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Surahammar. Det är nämligen den kommunen som Sura Skogsentreprenad Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sura Skogsentreprenad Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Sura Skogsentreprenad Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1989-12-08. Men sedan 1990-01-01 så har Sura Skogsentreprenad Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vallonv. 45, 735 34, Surahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sura Skogsentreprenad Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-36383.

Surahammar arbetar för att bolag som Sura Skogsentreprenad Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sura Skogsentreprenad Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Mindre skogsavverkningsuppdrag.

Firmatecknare för Sura Skogsentreprenad Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sura Skogsentreprenad Handelsbolag och det är följande personer, Hed, ROLAND Karl Gustaf som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Öberg, EVAN Robert som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sura Skogsentreprenad Handelsbolag är 916580-1524.