Värmehuset Callec Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Värmehuset Callec Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Värmehuset Callec Handelsbolag finns. I Surahammar så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Värmehuset Callec Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Värmehuset Callec Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Värmehuset Callec Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Värmehuset Callec Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kontorsv. 2, 735 31, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-33985.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Värmehuset Callec Handelsbolag har idag 969610-4349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Carl-Erik Näslund. är den som för stunden ansvarar för Värmehuset Callec Handelsbolag

Installation, service och reparation inom VVS-området, för- säljning och installation av värmeanläggningar, energirådgivning.

I Värmehuset Callec Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näslund, Carl-Erik som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Näslund, Elsie Mariann som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .