L.N. Consult Surahammar Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Konsultverksamhet inom VVS och försäljning av tjänster och varor inom samma område. Import och export av stål och rörprodukter. Nationell och internationell handel med värdepapper, värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.N. Consult Surahammar Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Surahammar så är L.N. Consult Surahammar Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1998-12-28 så skapades L.N. Consult Surahammar Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

969655-9542 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är L.N. Consult Surahammar Handelsbolag och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med L.N. Consult Surahammar Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0220-33220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Nordqvist, Ulla-Britt

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.N. Consult Surahammar Handelsbolag är Nordqvist, Knut Lennart som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Nordqvist, Ulla-Britt som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .