T. Marketing Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

T. Marketing Kommanditbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där T. Marketing Kommanditbolag finns. I Surahammar så finns det många olika Kommanditbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. T. Marketing Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket T. Marketing Kommanditbolag har haft sedan 2006-01-19. T. Marketing Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till T. Marketing Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bandyv. 9, 735 37, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6871848.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

T. Marketing Kommanditbolag har idag 969715-6165 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för T. Marketing Kommanditbolag

Partihandel inom dagligvaruhandeln.

I T. Marketing Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Benits, Tibor Peter som är född 1957 och har titeln Komplementär, Europa Delikatesser Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .