Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag är ett företag som finns i Surahammar. I Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Alf Ronie som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Trombly, Veronika Rosalie som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag på telefon 0220-35087.

Väghyvling, förberedelse för väg och gator samt snöplogning, säsongsbetonat.

Idag är Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag har 969727-9868 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.