T Andersson El Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969728-6624 är organisationsnummer för bolaget T Andersson El Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T Andersson El Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Surahammar som är den kommunen som T Andersson El Handelsbolag finns i.

T Andersson El Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-08-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för T Andersson El Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

T Andersson El Handelsbolag är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för T Andersson El Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Björn Hammarsten och Torbjörn Andersson var för sig.

Vill ni komma i kontakt med T Andersson El Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-30098 eller genom brev på följande adress:
Tallg. 15, 735 33, Surahammar

El-arbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T Andersson El Handelsbolag och det är Andersson, Alf Torbjörn som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Hammarsten, Björn Håkan som är född 1967 och har titeln Bolagsman,