Schenströmska Herrgården, Mona Ruden

Västmanlands län

Information

410815-XXXX är organisationsnummer för bolaget Schenströmska Herrgården, Mona Ruden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Schenströmska Herrgården, Mona Ruden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Schenströmska Herrgården, Mona Ruden finns i.

Schenströmska Herrgården, Mona Ruden har varit registrerat sedan 1986-09-01 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Schenströmska Herrgården, Mona Ruden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Schenströmska Herrgården, Mona Ruden är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Schenströmska Herrgården, Mona Ruden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Schenströmska Herrgården, Mona Ruden så kan ni göra det på telefon genom 0220-35057 eller genom brev på följande adress:

Hotell- och restaurangrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Schenströmska Herrgården, Mona Ruden och det är Ruden, MONA Margareta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ruden, LARS Axel Oskar som är född 1940 och har titeln Prokurist,