P G Strandberg, Arkitekturmodeller

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Surahammar och P G Strandberg, Arkitekturmodeller är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och P G Strandberg, Arkitekturmodeller är ett av dem. Statusen för P G Strandberg, Arkitekturmodeller är att Bolaget är aktivt.

P G Strandberg, Arkitekturmodeller är ett Enskild firma och skapades 1971-09-28. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som P G Strandberg, Arkitekturmodeller ska trivas.

P G Strandberg, Arkitekturmodeller är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Modell och fotostudier vid nybyggen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P G Strandberg, Arkitekturmodeller är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är P G Strandberg, Arkitekturmodeller och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med P G Strandberg, Arkitekturmodeller så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-31575.

.

De som är på något sätt har med P G Strandberg, Arkitekturmodeller är Strandberg, Per Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P G Strandberg, Arkitekturmodeller har 430410-XXXX som sitt organisationsnummer.