Gisslarbo Konsthantverk

Västmanlands län

Information

Gisslarbo Konsthantverk hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Gisslarbo Konsthantverk finns. I Surahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Gisslarbo Konsthantverk tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gisslarbo Konsthantverk har haft sedan 1994-01-01. Gisslarbo Konsthantverk har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gisslarbo Konsthantverk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-52090.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Gisslarbo Konsthantverk har idag 440227-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gisslarbo Konsthantverk

Handel med konstverk.

I Gisslarbo Konsthantverk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, LEENA Marjatta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .