YEP Yngve Ericson Produktion

Västmanlands län

Information

450106-XXXX är organisationsnummer för verksamheten YEP Yngve Ericson Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som YEP Yngve Ericson Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som YEP Yngve Ericson Produktion finns i.

YEP Yngve Ericson Produktion har varit registrerat sedan 1996-04-01 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för YEP Yngve Ericson Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

YEP Yngve Ericson Produktion är och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är .

Firmatecknare för YEP Yngve Ericson Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med YEP Yngve Ericson Produktion så kan ni göra det på telefon genom 0220-39377 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen. produktion av dataprogram. systemering. undervisning och föreläsningsverksamhet. utskriftshjälp. text och musikproduktion. underhållning inom musikbranschen. handel med tillbehör inom databranschen samt med datorer.

Det finns olika personer som har en koppling med YEP Yngve Ericson Produktion och det är Ericson, Sven Yngve som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,