Mälardalens Juristkonsult

Västmanlands län

Information

470607-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mälardalens Juristkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mälardalens Juristkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Mälardalens Juristkonsult finns i.

Mälardalens Juristkonsult har varit registrerat sedan 1994-04-07 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mälardalens Juristkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Mälardalens Juristkonsult är och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Mälardalens Juristkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mälardalens Juristkonsult så kan ni göra det på telefon genom 021-146270 eller genom brev på följande adress:

Juridisk konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mälardalens Juristkonsult och det är Bolander, Lars Anders som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,