K E Service

Västmanlands län

Information

K E Service hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där K E Service finns. I Surahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. K E Service tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket K E Service har haft sedan 2003-12-04. K E Service har funnits sedan och 2003-12-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till K E Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6333009.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

K E Service har idag 470918-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för K E Service

Reparation av verktygsmaskiner - maskiner för metallbearbetning samt försäljning av reservdelar därtill. Köp och försäljning av maskiner för metallbearbetning och försäljning av kapitalvaror såsom verktyg för metallbearbetning och delar till utrustning såsom kablar, lampor och skruv.

I K E Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Kurt Elof som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .