Dahmbergs sten o markarbeten

Västmanlands län

Information

500929-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dahmbergs sten o markarbeten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahmbergs sten o markarbeten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Dahmbergs sten o markarbeten finns i.

Dahmbergs sten o markarbeten har varit registrerat sedan 1995-06-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahmbergs sten o markarbeten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Dahmbergs sten o markarbeten är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Dahmbergs sten o markarbeten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dahmbergs sten o markarbeten så kan ni göra det på telefon genom 0220-35622 eller genom brev på följande adress:

Stenarbeten, trädgårdsanläggningar och markarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahmbergs sten o markarbeten och det är Dahmberg, Bengt Rune som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,