Jonnys Rör

Västmanlands län

Information

501207-XXXX är organisationsnummer för företaget Jonnys Rör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonnys Rör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Jonnys Rör finns i.

Jonnys Rör har varit registrerat sedan 1991-11-18 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1992-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonnys Rör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Jonnys Rör är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Jonnys Rör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonnys Rör så kan ni göra det på telefon genom 0220-36940 eller genom brev på följande adress:

Värme- och sanitetsinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonnys Rör och det är Nordberg, Knut Jonny som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,