TINA's Skor & Sånt

Västmanlands län

Information

TINA's Skor & Sånt hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där TINA's Skor & Sånt finns. I Surahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. TINA's Skor & Sånt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket TINA's Skor & Sånt har haft sedan 1998-01-01. TINA's Skor & Sånt har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TINA's Skor & Sånt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-36932.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

TINA's Skor & Sånt har idag 510107-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TINA's Skor & Sånt

Försäljning av skor och väskor.

I TINA's Skor & Sånt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Christina Mariana Marita E som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .