Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant

Västmanlands län

Information

Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant är en verksamhet som finns i Surahammar. I Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ringström, Jan-Åke som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant på telefon 0220-35838.

Håltagning i betong och andra byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant av bolagstypen Enskild firma.

Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant så är det följande:

Mellansvensk Diamanthåltagning Mediamant har 531107-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.