Brannmästar'n

Västmanlands län

Information

550215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Brannmästar'n. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brannmästar'n är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Surahammar som är den kommunen som Brannmästar'n finns i.

Brannmästar'n har varit registrerat sedan 2006-02-21 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brannmästar'n så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Brannmästar'n är och det finns flera bolag i Surahammar som också är .

Firmatecknare för Brannmästar'n är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brannmästar'n så kan ni göra det på telefon genom 0220-26202 eller genom brev på följande adress:

Stödja företag med utbildning för att möta kraven i lagen om skydd mot olyckor, utbildning i säkerhet på ridhus' stall, första-hjälpen l-abc utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Brannmästar'n och det är Zwicknagel, Hans Michael som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,