Sandvik Powdermet Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Sandvik Powdermet Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandvik Powdermet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sandvik Powdermet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sandvik Powdermet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1933-12-08. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandvik Powdermet Aktiebolag ska trivas.

Sandvik Powdermet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka marknadsföring, försäljning och leverans av hetisostatiskt pressade pulverprodukter till nära färdig form, företrädesvis inom den mekaniska branschen, samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandvik Powdermet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Sandvik Powdermet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Sandvik Powdermet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-22100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Ester Ingela Carina -Bergmark, Lars Petter Olof -Hjorth, Carl-Gustaf Jonas -Nyström, Bertil Magnus -Salminen Samuelsson, Juha Kalevi Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sandvik Powdermet Aktiebolag är Hjorth, Carl-Gustaf Jonas som är född 1947 och har titeln Extern VD, Andersson, Ester Ingela Carina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergmark, Lars Petter Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Bertil Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Salminen Samuelsson, Juha Kalevi som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorArvidsson Älgne, Helena Maria som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Sandvik Powdermet Aktiebolag har 556032-6760 som sitt organisationsnummer.