Trygg Innemiljö i Västmanland AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Trygg Innemiljö i Västmanland AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trygg Innemiljö i Västmanland AB är ett av dem. Statusen för Trygg Innemiljö i Västmanland AB är att Bolaget är aktivt.

Trygg Innemiljö i Västmanland AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-06. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trygg Innemiljö i Västmanland AB ska trivas.

Trygg Innemiljö i Västmanland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mätning och sanering av radon och fukt, energibesiktningar i fastigheter, handel och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trygg Innemiljö i Västmanland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Trygg Innemiljö i Västmanland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Trygg Innemiljö i Västmanland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6144648.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trygg Innemiljö i Västmanland AB är Larsson, Göran Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Diana Elisabet som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Trygg Innemiljö i Västmanland AB har 556166-5489 som sitt organisationsnummer.