Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Surahammar finns det ett Aktiebolag som heter Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag i Västmanlands län. Surahammar är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1972-08-14 så har Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergslagsv. 104, 730 60, Ramnäs. Vi ni istället prata med Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-35535.

Bolaget skall utföra gummireparationer och bedriva försäljning av däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustavsson, Bo Astor som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Eivor Linnea som är född 1942 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bosses Ring- & Bandservice Aktiebolag har 556168-1114 som sitt organisationsnummer.