Aktiebolaget Wirsbo Bilvård

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Wirsbo Bilvård hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Aktiebolaget Wirsbo Bilvård finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Wirsbo Bilvård tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Wirsbo Bilvård har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Wirsbo Bilvård så kan ni göra det genom att skicka er post till Dreverv. 1, 722 43, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-34186.

Surahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Wirsbo Bilvård Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Wirsbo Bilvård har idag 556170-8156 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Wirsbo Bilvård

Bolaget skall bedriva drivmedelsförsäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Wirsbo Bilvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wakid Hassan, Basil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabah, Hanan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .